Sunday, October 05, 2014

Nädala kokkuvõte (29.09 - 5.10) - #100blogipäeva (90/100)








Nädala märksõnadeks on külmetushaigus, vitamiinikuur ja Rademari sügistervitus

Esmaspäeval sarnaselt eelmisele nädalale käisin vesiaeroobikas. Lisaks ujusin iseseisvalt 500 m rinnuli. Vesiaeroobikast kirjutasin lähemalt siin. Vesiaeroobikat andis sel korral asendustreener ja nagu ma kolmapäevases postituses kirjutasin, siis trenn mulle väga ei meeldinud, kuid higistama ajas ikkagi.

Teisipäeval käisin koolis rattaga ja ilmselt sel hooajal jääbki see viimaseks rattasõiduks, kuna nii külm oli. Karta on, et külmetumine toimus just rattaga sõites. Enne päikese loojumist tegin ühe kiirema jooksutiiru. Kokku läbisin 7 km 45min jooksul, tempo 6:29 min/km. Nõmedalt tuuline ilm oli. Millal need sügistormid mööduvad?

Kolmapäevast -  reedeni olin kimpus kurguvalu ja nohuga. Samal ajal alustasin ka multivitamiinide kasutamist. Loe siit. Ei taha küll ära sõnuda, kuid tänaseks olen endale üllatuseks terve, suurem haigestumine läks minust õnneks mööda. Ei tea, kas vitamiinidest oli ehk abi!? Nendel kolmel päeval kõndisin päris normaalselt.

Laupäeval käisin Auras ujumas. Plaanisin haigestumise tõttu küll rahulikumalt võtta, kuid peale 500 m läbimist tundus mõttetu basseinist nii vara lahkuda. Ujusin veel 250 meetrit ja ikka jäi lahjaks. Pidin veel 250 meetrit ujuma ja saigi 1 km ujutud. Aeg: 36 min. Valdavalt ujusin rinnuli. 

Täna (pühapäeval) jooksin tavapärasel kergliiklusteel. Kuna jooksusõbrad jooksid valdavalt laupäeval Tartu linnamaratonil ja sügisjooksul, siis kergliiklusteel oli jooksjaid väga vähe näha. Tahtsin ühe pikema aeglasema jooksu teha, kuid tugeva tuule tõttu oli ilm jällegi kuidagi ebameeldiv, mistõttu pidin jalgu kiiremini liigutama. Läbisin 9 km, aega kulus 1 h. Tempo: 6:39 min/km, keskmine pulss 158x/min. Lisaks tegin 30 päeva jõuharjutusi. Kogemata kordasin sama päeva nagu eelmisel nädalal. Tuleb tunnistada, et kui järjepidevalt iga päev neid harjutusi ei tee, siis on näiteks planki oluliselt raskem hoida.

Kokku olin aktiivne: 49,95 km, 8h 29 min
Jooks: 16,04 km (1h 45 min)
Ujumine: 1500 m (56 min 20 sek)
Vesiaeroobika x 1
30DC jõuharjutused x 1

Uuel nädalal on ühes aines arvestus + nädala lõpus olen 3 päeva ühel erialasel koolitusel. Karta on, et trennitunde jääb seetõttu vähemaks. 




Tore üllatus tabas mind reedel, kui sain Rademarilt sügise alguse puhul kingituse. Selline tore üllatus muutis terve päeva ilusamaks. Aitäh, Rademar! Loodan järgmise nädala lõpus või hiljemalt ülejärgmise nädala alguses lähemalt rääkida, mida kingikotist leida võis.

4 comments:

Kaili said...

Mina teen pakkumise, et rademari kotis on CEP säärised :D Aga eks peab postituse ära ootama ;)

P.S Tore, et nüüd jälle terve oled :)

Miina said...

Ma pean ütlema, et CEP säärised on hea pakkumine, kuid siiski oli seal midagi muud :)
Hea on terve olla :)

Kätlin said...

Rademariga on sul kuidagi soojad suhted..? ;)

Miina said...

Ütleme nii, et on jah head suhted Rademariga, kes on minu teekonda paremaks jooksjaks mitu korda huvitavate pakikestega toetanud :)