Monday, September 22, 2014

Läheks Öörännakule - #100blogipäeva (81/100)

Hiljuti kuulsin ühest põnevast üritusest, mille nimi on Öörännak. Tahaks isegi mainitud rännakule minna, kuid kahjuks viibin sel ajal ühel teisel põneval erialasel üritusel.

Mis, kus ja millal?
Öörännak on rännak/matk, mis toimub 11.-12. oktoobril Tartu- ja Valgamaa metsades. Rännaku algus- ja lõpp-punkt on Tartumaa Tervisepordikeskuses. On võimalik valida kolme erineva pikkusega raja vahel: ~17 km, ~29 km, ~40 km. Vastavalt raja pikkusele on ka hind erinev (hinnad: 25-40 eur).

Hetkel on käimas sooduskampaania, millega on võimalik 10% hinnaalandust saada ehk kõige lühemale rajale on võimalik 22,5 euri eest seiklema minna. 1) Osaledes 7-liikmelise meeskonnana või 2) jagades ja kommenteerides Facebookis Öörännaku videot.

Osavõtutasu tagab:
  • vastuvõtu puhketerritooriumil koos sooja olenguruumi, parkimisala ning toitlustamisvõimalusega.
  • käepaela + mänguterritooriumi kaardi
  • vahepunktid
  • joogipunktid, kust on võimalik saada vett ja sooja teed. + katkestamispunktid, kust toimub transport tagasi puhketerritooriumile.
  • Raja lõppedes saab iga osaleja tänukirja ning parimaid autasustatakse
  • Kõikidel on võimalik enne Öörännakult lahkumist puhata puhketerritooriumil ning võimalusel pakume lisateenusena sauna, toitlustust ning majutust.
Õnneks mu vend ja tema elukaaslane on Öörännakule minemas, seega põnevaid seiklusi antud matkarajalt ma tagantjärele kindlasti kuulen.  Ei tee matkale mingi kasu saamise eesmärgil reklaami. Lihtsalt nii põnev tundub see! Sarnaselt Kõva Mehe Jooksule on tegemist kindlasti väga omanäolise üritusega.

2 comments:

annaliisa said...

Mina olen juba võistkonnaga registreeritud ja kindlalt rännakule minemas! :) Kompromissina valisime keskmise pikkusega, 29km raja.

Miina said...

Oh, nii lahe! Soovin sulle ägedat retke/matka ja ootan juba postitust sellel teemal :)